Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео 166 2.4 150hp - автоматик?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Волана и топката са мнооо важни.
    Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
      Коле,моита е на 300 000 и волана е в пъти по-зле.
      Престанете с тия волани и топки бе да му еба майката..като некви олигофренчета повтаряте едно и също!!!!!!!!!!!
      Волана,топката...волана,топката...волана,топката.. .волана,топката

И Коле ако си толкова спец по снимките да му еба майката..що си купи такава кочина с тюф????????????????
      А не си кара 155 златната,класиката.
      Да си имаме уважението ама вие вече се Оливате

Коле..като се замисля взимам волана от твоята перфектната 166 и го слагам на моята.Така моята ще има повече вид от твоята..щото твоята май само удар с подводница няма.
      Сега не се сърди ама ти най-много прекаляваш с тия определения за автомобилите.
      До всички:нали се сещата че един волан перфектен за джамбазин не е никакъв проблем да го купи и да го смени.Както и да се претапицира без перфектните ви очи да различат това.
      Така че стига че ми е лабилна психиката и сложих втората клавиатура
      Марияне, сори, ама ти се оливаш.
      Как реши, че моята кола "само с подводница не е имала удар" ?!? Сега, да се дрънкаме като вчера, нямам нищо против, ама да се говорят глупости и неверни неща - айде няма нужда!
      И айде ще замоля като дам мнение за някоя кола, да не започвате да коментирате моята, щото вече става досадно. Моята кола не се продава.
      Човекът пита за конкретна кола, аз казвам каквото мисля и виждам. Затова е форум - някой пита, който иска, му отговаря. Само че му отговаря по темата, а не за каквото го засърбяло.
      Можело да се смени или претапицира волана - ми може. И километрите могат да се врътнат - и се връткат. Затова обикновено препоръчвам на хората да си купуват коли оттам, откъдето не се въртят километри. Или поне това може да се провери.
      И според теб тоя кенеф от снимките става ли за нещо, освен за части ?!?

---------- Post added at 22:12 ---------- Previous post was at 22:07 ----------

Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
      А ако кажеш, и че никога не е сменян или претапициран...
      И къде пише, че се гледат само волана скоростния лост и педалите?
      Воланът на 155 е пластмасов (или гумен), без кожена тапицерия.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Воланът на 155 е и гумен, и кожен, и дървен. В темата стана въпрос за кожен волан, така че да споменаваме какъвто и да било друг е доста тъпо, че и да ги сравняваме като износоустойчивост. Аз на тази кола не бих отделил време даже да отида на оглед. Скоростите са заминали, половина ics го няма, волана, и това са само видимите от пръв поглед на снимките забележки... На живо съм сигурен, че ще е пълна скръб! В този случай съм убеден, че евтиното излиза скъпо, и то 100%. Смятайте що за ман*ал я е карал тая, и от коя автоморга е купена. Все пак има хора които биха се набутали с multYjet-a от обявата, на това разчита продавача. Търсил съм 166 2.4 20V Sportronic и знам за какво става въпрос. Ако отиде и я види предполагам и колегата ще се преориентира към някоя ръчка.

---------- Post added at 01:44 ---------- Previous post was at 01:42 ----------

А ако се търси още по-убита:
        http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3qlm10
        Що не тая, кожено табло има, и не е 150к.с. Продавача на multYjet- a e меко казано неграмотен.
        1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Ясно. Вече картинката ми е съвсем ясна. Щом от 15 коментара- 15 са да не се занимвам дори не мисля да я карам. Щото дори да ми направи отстъпка, с която да покрия ремонта по скоростите, ако наистина е милионник това ще рече че и маторя е леш. Което е много по-лошо от износения волан и салон и липсващите копчета по ICS.
          Понеже имам стотици списания в къщи, които си събирам повече от 10 години, вчера се разрових и намерих един каталог от 2004, когато са представили лифта. Познайте колко е струвала- 71 450 лева базова цена. И сега, 10 години по-късно е 4 000.
          След всичко, което е казано до тук, изглежда ще трябва да се хвърлят повече пари ако искам да взема читав автомат 2004-2005 година и то май не от България.
          Спестихте ми едно ходене до София и пари на вятъра.
          П.С Звънях в 2 сервиза за скорости. В първия казаха, че ремонта ще е в диапазона 1000-3000 лева, а във втория се ограничиха, че не би надхвърлил 2000лв. Така или иначе това се и 80% от стойността на колата.

---------- Post added at 07:32 ---------- Previous post was at 07:30 ----------

Воланът на 155 е и гумен, и кожен, и дървен. В темата стана въпрос за кожен волан, така че да споменаваме какъвто и да било друг е доста тъпо, че и да ги сравняваме като износоустойчивост. Аз на тази кола не бих отделил време даже да отида на оглед. Скоростите са заминали, половина ics го няма, волана, и това са само видимите от пръв поглед на снимките забележки... На живо съм сигурен, че ще е пълна скръб! В този случай съм убеден, че евтиното излиза скъпо, и то 100%. Смятайте що за ман*ал я е карал тая, и от коя автоморга е купена. Все пак има хора които биха се набутали с multYjet-a от обявата, на това разчита продавача. Търсил съм 166 2.4 20V Sportronic и знам за какво става въпрос. Ако отиде и я види предполагам и колегата ще се преориентира към някоя ръчка.

---------- Post added at 01:44 ---------- Previous post was at 01:42 ----------

А ако се търси още по-убита:
          http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3qlm10
          Що не тая, кожено табло има, и не е 150к.с. Продавача на multYjet- a e меко казано неграмотен.
          Ххааах, как позна. И на тоя звънях два пъти, даже я поствах тук, за да иде някой да я гледа, че е на 30 км от Велико Търново, в посока Русе.
          Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

Правилно се насочваш.
            Ето тук можеш да видиш какво се предлага в Европа за 166-ца автоматик до 5 к евро.
            http://suchen.mobile.de/auto/alfa-ro...&ambitCountry=
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

Андро, сега ще трябва да почерпиш. Виж само, колко много пари ти спести форума

Аз все пак мисля, че си струваше да я погледнеш отблизо. Това с нищо не те ангажираше. Щяхме дори да ти съдействаме при огледа, да изпием по някоя бира и така. Нищо толкова страшно

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                Андро, сега ще трябва да почерпиш. Виж само, колко много пари ти спести форума

Аз все пак мисля, че си струваше да я погледнеш отблизо. Това с нищо не те ангажираше. Щяхме дори да ти съдействаме при огледа, да изпием по някоя бира и така. Нищо толкова страшно
                Есо, на теб бира съм ти обещал отдавна. Така или иначе ще пътувам до София в петък, но сериозните ми намерения избледняха след като чух какво мислите
                Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

Comment

Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщение
                  Есо, на теб бира съм ти обещал отдавна. Така или иначе ще пътувам до София в петък, но сериозните ми намерения избледняха след като чух какво мислите
                  Ако все пак решиш да я гледаш, казвай да ходим заедно. А може и други колеги да се присъединят. Това е начин да съчетаем полезното с приятното

Бирата този път ще е от мен, защото така повелява гостоприемството а като дойда по вашия край ще черпиш ти.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщение
                    Познайте колко е струвала- 71 450 лева базова цена. И сега, 10 години по-късно е 4 000.
                    За 4000 може да се купи само запазен сом с малки изключения. Опитвам се да ти кажа, че тези фейслифти за по 4000 не заслужават даже да им отвориш обявата. Читава, при това Sportronic за под 6000-6500лв не вярвам че ще намериш.
                    Иначе като казах изключения, тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3qxjz7 ако е читава, е бюджетно решение за FL, но пък е толкова бедна... не ми хваща окото. Бих предпочел тъжен сом с повечко екстри.
                    1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      Ако все пак решиш да я гледаш, казвай да ходим заедно. А може и други колеги да се присъединят. Това е начин да съчетаем полезното с приятното

Бирата този път ще е от мен, защото така повелява гостоприемството а като дойда по вашия край ще черпиш ти.
                      Хайде да ме вземете и мен ако ходите през уикенда. Да го видя и аз тоя кенеф наживо.

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                        Хайде да ме вземете и мен ако ходите през уикенда. Да го видя и аз тоя кенеф наживо.
                        OK, но при едно условие:

Спри да използваш думата "кенеф", когато говориш за любимата марка.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

За 4000 може да се купи само запазен сом с малки изключения. Опитвам се да ти кажа, че тези фейслифти за по 4000 не заслужават даже да им отвориш обявата. Читава, при това Sportronic за под 6000-6500лв не вярвам че ще намериш.
                          Иначе като казах изключения, тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3qxjz7 ако е читава, е бюджетно решение за FL, но пък е толкова бедна... не ми хваща окото. Бих предпочел тъжен сом с повечко екстри.
                          Ще ми се да е автоматик. Ръчка и сега си имам. Не че не съм доволен, много съм доволен даже, но ми е мерак автомата. Затова и само такива гледам

Comment

А ако кажеш, и че никога не е сменян или претапициран...
                            И къде пише, че се гледат само волана скоростния лост и педалите?
                            Състоянието на воланите и седалките зависи от шофьора, ако ръцете му се потят и има много сол това скапва волана, ако е дебел това скапва седалките (личен опит ) Не на всяко кола на 200 хиляди ще е един и същ воланът, някои хода се борят с колата и стискат ли стискат. Все пак конкретната кола, която обсъждате не изглежда добра.

@andro88 И аз съм с автомат от 2 коли назад и ми е много приятно, но да знаеш, върви с поне 20-25% по-мудно от ръчни скорости, защото е стар модел кутия с малко предавки и има големи загуби при предаването на енергията на колелата.

@Tempras Споменатата фейслифтова изглежда доста уморена и тя милата.
                            Last edited by duronman; d.m.y г., 23:02.
                            Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

Автомата на 2.4 JTDm е доста пъргав! Не се усеща как сменя скоростите и ги реди доста бързо, но ако е читав. Иначе карах 3.0 24V автоматик, но мисля че там кутията не е японска, а ZF. Уж колата беше читава, а като натиснах кикдауна не се случи нищо съществено като ускорение. 164-ката ми която е 3.0 12V е като самолет спрямо нея. Прекалих малко, но наистина една идея по-пъргава. Кутията носи големи загуби, но при дизела не чак толкова.

Comment

Това автомата е за мързеливи хора. Колкото и пъти да съм карал кола с автомат, толкова пъти съм се чувствал все едно се возя в рейса
                                За мен истинското удоволствие от шофирането се постига единствено с ръчката.
                                Никога не бих си взел кола с автомат.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X